Met veel trots en plezier kan ik nu ook eindelijk vanuit een vaste locatie werken. Natuurlijk blijf ik het leuk vinden om clubs te bezoeken en om daar lekker te spelen. Toch is het heel erg fijn om 1 op 1 een eigen mooie, professionele locatie te hebben met de benodigde privacy.

 

De club die ik mag gebruiken als het zo uit komt bevind zich in Den-Haag en draagt de naam 'club Doma'. De locatie is van alle gemakken voorzien waaronder een heel erg gewaard nieuw airco systeem, diverse materialen, kooien, meubelen. 

Om een leuke impressie op te doen van hoe het er daar uit ziet klik je gewoon even op mijn Gallerij.

 

Nu ik een locatie heb hoef ik los van clubs en party's niet echt meer rond te reizen. Ik zal dat ook voor mijn eigen veiligheid niet zoveel meer doen. Jij bent de slaaf voor mij die zich even stevig of zachtaardig wil laten aanpakken. Dan neem je ook maar de moeite om naar me toe te komen zodat ik mijn fetisjisme in een veilige omgeving verrijkt met alles wat ik nodig heb kan beoefenen.

 

Er is de mogelijkheid om na de sessie even een lekker frisse douche te pakken mocht dat zo nodig zijn en nog even rustig wat te drinken voor je weer gaat.

 

See you soon!